Rüyada suyun içinde kaplumbağa görmek

Rüyada suyun içinde kaplumbağa görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, para yatıracağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına yorulur.

Rüyada suyun içinde kaplumbağa gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil herşeyde savurgan olabilirsiniz.

Rüyada su içinde kaplumbağa görmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, bolluğun ve verimin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kaplumbağa görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, gözyaşının kuruyacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde kaplumbağa görmek allah’a dua edeceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına delalettir.

Rüyada denizin içinde kaplumbağa görmek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, allah’ın lütuflarına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz içinde kaplumbağa görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağa su vermek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağası yemek çeşitli kırgınlıklar olacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine delalet eder.

Rüyada yeşil su kaplumbağası görmek allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments