Rüyada yeşil su kaplumbağası görmek

Rüyada yeşil su kaplumbağası görmek umutlarının çoğalacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada yeşil su kaplumbağası gördüyseniz:

  • Size bazı değersiz şeyler satmaya kalkışabilirler.

Rüyada yeşil su kaplumbağası görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, hayırlı bir terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kaplumbağa görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük yeşil kaplumbağa görmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük yeşil kaplumbağa görmek yaptığı işten çıkarılacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına yorulur.

Rüyada yeşil büyük kaplumbağa görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renk kaplumbağa görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağası yavrusu görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada ölü su kaplumbağası görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, yanlışlara düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments