Rüyada su kaplumbağası yemek

Rüyada su kaplumbağası yemek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına işarettir.

Rüyada su kaplumbağası yemek gördüyseniz:

  • İstemediğiniz şekilde anlaşılabilirsiniz.

Rüyada su kaplumbağası yemek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada su içinde kaplumbağa görmek arkasından iyi konuşulacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağaya su vermek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, işlerin sarpa saracağına alamet eder.

Rüyada bir sürü su kaplumbağası görmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine tabir olunur.

Rüyada denizde su kaplumbağası görmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada akvaryumda su kaplumbağası görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada su kaplumbağası görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük su kaplumbağası görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments