Rüyada kaplumbağa su vermek

Rüyada kaplumbağa su vermek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa su vermek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem vermeli, diğerlerini değiştirmeye çalışmamalısınız.

Rüyada büyük su kaplumbağası görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına delalettir.

Rüyada akvaryumda su kaplumbağası görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru su kaplumbağası görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü su kaplumbağası görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada su kaplumbağası öldürmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa su vermek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına işarettir.

Rüyada su kaplumbağası yavrusu görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına tabir olunur.

Rüyada su içinde kaplumbağa görmek rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments