Rüyada suyu boşa akıtmak

Rüyada suyu boşa akıtmak sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın allah yolunda harcanacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine yorulur.

Rüyada suyu boşa akıtmak gördüyseniz:

  • Elde olmayan nedenler bazı alanlarda tutukluk yapmanıza sebep olabilir.

Rüyada suyu boşa akıtmak gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Rüyada su akıtmak ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hortumla su akıtmak yeni bir işte tartışma yaşanacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada zehir akıtmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın zehrini akıtmak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine rivayet eder.

Rüyada merdiven akıtmak atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına yorulur.

Rüyada balkon akıtmak mirasa, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada iltihap akıtmak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments