Rüyada su akıtmak

Rüyada su akıtmak iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, bütçesinin daralacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada su akıtmak gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş, askıda kalmış veya problemli olan bazı konular iyice ön plana çıkmaya başlayabilir.

Rüyada hortumla su akıtmak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su akıtmak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada suyu boşa akıtmak kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine yorulur.

Rüyada yılan öldürüp kanını akıtmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına işaret eder.

Rüyada sperm akıtmak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada idrar akıtmak allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalet eder.

Rüyada gözyaşı akıtmak kişinin gönlünü alacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılan zehrini akıtmak yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments