Rüyada yılanın zehrini akıtmak

Rüyada yılanın zehrini akıtmak evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada yılanın zehrini akıtmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda belli şeylerin nereye gittiğini sorgulayabilirsiniz.

Rüyada yılanın zehrini akıtmak tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine işaret eder.

Rüyada yılan öldürüp kanını akıtmak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan zehrini akıtmak işlerinde aksama olacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada yılan zehri akıtmak ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kendisini çok yıpratacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın akıp gittiğini görmek dileklerin yerine geleceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada cerahat akıtmak parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven akıtmak tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada birinin kanını akıtmak tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments