Rüyada suya oturmak

Rüyada suya oturmak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, yakında işlerinin aksayacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına yorulur.

Rüyada suya oturmak gördüyseniz:

  • Hangisi olursa olsun gerekli hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Rüyada su üzerinde oturmak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada su içinde oturmak ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun üzerinde oturmak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun kenarinda oturmak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına rivayet eder.

Rüyada su üstünde oturmak güvenlikli bir siteye taşınılacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada su kenarında oturmak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, tüm dileklerin tutacağına yorulur.

Rüyada suyun üstünde oturmak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada suyun içine oturmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments