Rüyada su üstünde oturmak

Rüyada su üstünde oturmak hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına işaret eder.

Rüyada su üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Mevcut anlaşmalarınız veya düzenlemeler iyi gitmiyorsa, eşyalarınızı koyacak yeni mekanlar bulmalı veya işlerinizi yoluna koyabilecek alternatif yollar araştırmalısınız.

Rüyada su üstünde oturmak kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun üstünde oturmak yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine rivayet eder.

Rüyada çatı üstünde oturmak müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada yatağın üstünde oturmak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada halı üstünde oturmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine delalettir.

Rüyada ateşin üstünde oturmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine delalettir.

Rüyada bulutun üstünde oturmak arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine delalet eder.

Rüyada otobüsün üstünde oturmak alım gücünün artacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments