Rüyada su üzerinde oturmak

Rüyada su üzerinde oturmak işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada su üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Mevcut bir sorun görmezden gelmeniz nedeniyle büyüyebilir.

Rüyada su içinde oturmak iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun başında oturmak aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına alamet eder.

Rüyada su kenarında oturmak çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içine oturmak ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine delalettir.

Rüyada suya oturmak borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun üzerinde oturmak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine alamet eder.

Rüyada suyun üstünde oturmak ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun kenarinda oturmak herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, canla başla çalışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments