Rüyada suyun kenarinda oturmak

Rüyada suyun kenarinda oturmak verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun kenarinda oturmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı şeyleri yerine getiremeyeceğini veya getirmek istemediğini anlamanız gerekiyor.

Rüyada suyun kenarinda oturmak yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada su kenarında oturmak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine yorulur.

Rüyada deniz kenarında oturduğunu görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına işaret eder.

Rüyada mezarlık kenarında oturmak kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çay kenarında oturmak ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada dere kenarında oturmak ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz kenarında evde oturmak bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada deniz kenarında kayalıklarda oturmak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments