Rüyada azı dişinin çekildiğini görmek

Rüyada azı dişinin çekildiğini görmek şansının da döneceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, üzücü haberler alacağına delalettir.

Rüyada azı dişinin çekildiğini gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vererek konunun ilerlemesini sağlamak işleri zorlaştırabilir.

Rüyada azı dişinin çekildiğini görmek malının artacağına, planların tutmayacağına yorulur.

Rüyada üst azı dişinin düştüğünü görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada azı dişinin çıktığını görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine inanılır.

Rüyada kendi azı dişini çektiğini görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına alamet eder.

Rüyada üst azı dişi çektirmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada azı dişini sökmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine rivayet eder.

Rüyada azı dişi yaptırmak sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada çürük azı dişi görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments