Rüyada üst azı dişinin düştüğünü görmek

Rüyada üst azı dişinin düştüğünü görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, kazancının da azalacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hane içine ay doğacağına, güç ve kudret kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada üst azı dişinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, ani hareketlerden, tartışmaları ortamlardan uzak durmakta fayda vardır.

Rüyada üst azı dişinin düştüğünü görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, istediği noktalara ulaşacağına işarettir.

Rüyada üst azı dişi görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine delalettir.

Rüyada üst azı dişi çektirmek kötü gidişe dur denileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst azı dişi çekmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına inanılır.

Rüyada üst azı dişinin çıktığını görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada azı dişinin düştüğünü görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada azı dişin düştüğünü görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada büyük azı dişi görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments