Rüyada çürük azı dişi görmek

Rüyada çürük azı dişi görmek hayırlı işe, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına alamet eder.

Rüyada çürük azı dişi gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya yöntemlerinizin sorgulanması veya eleştirilmesi hoşunuza gitmeyebilir.

Rüyada çürük azı dişi görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çürük azı dişi çekmek ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine rivayet eder.

Rüyada çürük azı diş görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada azı dişinin ağrıdığını görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada üst azı dişinin düştüğünü görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada azı dişinin olmadığını görmek nimetin ve kazancın artacağına, sorunlarını bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada azı dişinin yerinden çıktığını görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, kötü düşmana alamet eder.

Rüyada azı dişini sökmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments