Rüyada kendi azı dişini çektiğini görmek

Rüyada kendi azı dişini çektiğini görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, ekmeksiz kalacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi azı dişini çektiğini gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada üst azı dişi çektirmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına inanılır.

Rüyada kendi azı dişini çektiğini görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada alt azı dişi çektirmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada azı dişi çektirmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada alt azı dişini çektirmek parasını ve malını kaybedeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada alt azı diş çektirmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada azı dişi çekmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına delalet eder.

Rüyada azı dişinin yerinden çıktığını görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments