Rüyada kara keçi sürüsü görmek

Rüyada kara keçi sürüsü görmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, hayattan her istediğini alacağına, makam ve söz sahibi olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına alamet eder.

Rüyada kara keçi sürüsü gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi zor olayları gözünüzde büyütmeniz size rahatsızlık verebilir.

Rüyada kara keçi sürüsü görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada kara keçiler görmek kazancın günden güne düşeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada kara keçi görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, aile hayatlarını bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü keçi görmek ileri gideceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada keçi sürüsü görmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürüyle keçi görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına rivayet eder.

Rüyada keçi sürüsü almak rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments