Rüyada keçi sürüsü almak

Rüyada keçi sürüsü almak düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, ekmeğinin azalmayacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi sürüsü almak gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizin bilincinde, kararlı bir şekilde hareket edeceksiniz.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada keçi koyun sürüsü görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, afiyette olacağına rivayet eder.

Rüyada keçi sürüsü otlatmak çaresiz ve çözümsüz kalacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine delalet eder.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürüyle keçi görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada keçi sürüsü görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına işarettir.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü keçi görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments