Rüyada koyun keçi sürüsü görmek

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, makamını garantileyeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun keçi sürüsü gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken, ruhen yoran veya engelleyen kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada keçi koyun sürüsü görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine tabir olunur.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine işarettir.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü keçi görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi sürüsü otlatmak başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürüyle keçi görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments