Rüyada suda karşıya geçmek

Rüyada suda karşıya geçmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, mali olarak küçüleceğine inanılır.

Rüyada suda karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada suda karşıya geçmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada denizi karşıya geçmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada dereden karşıya geçmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, hırpalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölden karşıya geçmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada sudan karşıya geçmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına işarettir.

Rüyada nehirden karşıya geçmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada trafikte karşıya geçmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments