Rüyada sudan karşıya geçmek

Rüyada sudan karşıya geçmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, güvenini sarsacağına, kişinin geri planda kalacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına yorulur.

Rüyada sudan karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Olumsuzluğu üzerinizden atıp, size keyif ya da ilham veren kişilerle bir araya gelmelisiniz.

Rüyada sudan karşıya geçmek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sudan yürüyerek geçmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada akan sudan geçmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada trenle sudan geçmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına yorulur.

Rüyada derin sudan geçmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada bulanik sudan geçmek ticarette şansının yaver gideceğine, büyük tartışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada ata binip sudan geçmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, insanları sakinleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments