Rüyada temiz sudan karşıya geçmek

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Etkili pozisyondaki kişilerle iletişim kurmanız uzun süreli etkiler bırakmanızı sağlayabilir.

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sudan karşıya geçmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz sudan geçmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada soğuk sudan geçmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sudan yürüyerek geçmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu sudan geçmek işlerinin çok yolunda gideceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulur.

Rüyada derin sudan geçmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada kirli sudan geçmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments