Rüyada sulama kanalına düşmek

Rüyada sulama kanalına düşmek zorlukları aşacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, aynı karşılığı alamayacağına yorulur.

Rüyada sulama kanalına düşmek gördüyseniz:

  • Geçmişinizi hatırlayabilirsiniz.

Rüyada arabayla su kanalına düşmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına inanılır.

Rüyada su kanalına düşmek işlerinde bereket olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sulama kanalına düşmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işarettir.

Rüyada kanala düşmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada arabayla kanala düşmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine yorulur.

Rüyada su kanalı kazmak her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına yorulmaktadır.

Rüyada su kanalı görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına inanılır.

Rüyada kanaldan akan su görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments