Rüyada kanal kazmak

Rüyada kanal kazmak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, rahat yaşayacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada kanal kazmak gördüyseniz:

  • İşvereninizle veya eğitmenlerinizle ya da eşinizle anlaşmazlık yaşıyabilirsiniz, ılımlı olun.

Rüyada kanal kazmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kanalı kazmak maddi konularda kayıplar olacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada kanaldan çıkmak geçim için verdiği savaşın kızışacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada sulama kanalı görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına alamet eder.

Rüyada arabayla kanala düşmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanala düştüğünü görmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kanalın taştığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada kanalda balık görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments