Rüyada su kabı taşımak

Rüyada su kabı taşımak çaresizleşeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada su kabı taşımak gördüyseniz:

  • Hazırlıklı olmanız durumunda yaşananların planlarınızı bozmasını engelleyebilirsiniz.

Rüyada su kabı taşımak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına alamet eder.

Rüyada kapla su taşımak kişinin rahat edeceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabeyi taşımak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada şişeyle su taşımak rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına yorulur.

Rüyada sırtında su taşımak allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına işarettir.

Rüyada şişede su taşımak büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içme suyu taşımak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada su şişesi taşımak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments