Rüyada şişeyle su taşımak

Rüyada şişeyle su taşımak başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine delalettir.

Rüyada şişeyle su taşımak gördüyseniz:

  • Diğerlerini memnun etmek için gereğinden fazla zaman harcıyorsunuz.

Rüyada su şişesi taşımak kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına işaret eder.

Rüyada şişeyle su taşımak aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişede su taşımak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına tabir olunur.

Rüyada içki şişesi taşımak eline hayırlı kazançların geçeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada su şişesi görmek malının ve parasının ziyan olacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına yorulur.

Rüyada şişeye su doldurmak kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine rivayet eder.

Rüyada şişelerde su görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki şişesinden su içmek sohbetinin bozulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments