Rüyada su şişesi taşımak

Rüyada su şişesi taşımak sorunlu bir döneme gireceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada su şişesi taşımak gördüyseniz:

  • Belli konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada şişeyle su taşımak düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına rivayet eder.

Rüyada su şişesi taşımak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada şişede su taşımak merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada içki şişesi taşımak verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada plastik şişeden su içmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişede soğuk su görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bir şişe su vermek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada su dolu cam şişe görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments