Rüyada kabeyi taşımak

Rüyada kabeyi taşımak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, yakın akrabadan gelecek habere, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine rivayet eder.

Rüyada kabeyi taşımak gördüyseniz:

  • İlk işiniz ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranızı düzeltmek olsun.

Rüyada kabeyi taşımak başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada su kabı taşımak büyük sorunlarla karşılaşacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına işarettir.

Rüyada kapla su taşımak mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada yağ tenekesi taşımak kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Rüyada omuzda cenaze taşımak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada koli taşımak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının evini taşımak helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine delalettir.

Rüyada omuzda birini taşımak aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments