Rüyada kapla su taşımak

Rüyada kapla su taşımak hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hırsızlık yapacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, şerefli bir hayat süreceğine, her geçen gün başarılarının artacağına yorulur.

Rüyada kapla su taşımak gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada kapla su taşımak iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada su kabı taşımak yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabeyi taşımak aile içinde geçim derdinin olmayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına tabir olunur.

Rüyada su bidonu taşımak yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su dolu kova taşımak yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada yangına su taşımak olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, haneye bereket geleceğine alamet eder.

Rüyada mezara su taşımak işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına alamet eder.

Rüyada sırtında su taşımak işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments