Rüyada sırtında su taşımak

Rüyada sırtında su taşımak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, hayallerinin söneceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtında su taşımak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere güvenmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz ya da işler istediğiniz şekilde halledilmeyebilir.

Rüyada sırtında su taşımak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karısını sırtında taşımak sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına inanılır.

Rüyada sırtta bebek taşımak bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada sırtında sandalye taşımak nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada sırtında annesini taşımak kendisini bir türlü toparlayamayacağına, iş hayatının düzeleceğine işaret eder.

Rüyada sırtında taş taşımak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi sırtında taşımak tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada sırtında halı taşımak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments