Rüyada su içinde durmak

Rüyada su içinde durmak hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, her şeyin gönlünce olacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su içinde durmak gördüyseniz:

  • Diğer yandan fazla kilolarınız yüzünden bazı zorluklar yaşamaya başladığınızı unutmamalısınız.

Rüyada suyun içinde durmak kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada su içinde durmak başarılarının her geçen gün artacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dere içinde durmak her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine inanılır.

Rüyada suyun üzerinde durmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada suya batmadan durmak işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su üstünde durmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun üstünde durmak iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, böylece hayatından memnun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde su üstünde durmak hayattan her istediğini alacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments