Rüyada su birikintisinden atlamak

Rüyada su birikintisinden atlamak sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, deniz aşırı işler yapılacağına, sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, iş hayatında zarar edileceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su birikintisinden atlamak gördüyseniz:

  • Aslında kendi yorumunuzun, senaryonuzun veya görüşlerinizin doğruluğu konusunda emin ya da ısrarcı olmak istemenize rağmen, biraz daha esnek olmanızda veya farklı bakış açılarını da dinlemenizde fayda var.

Rüyada su birikintisinden atlamak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada birikinti su görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada yerde su birikintisi görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yoğun duygular yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada su birikintisinde yüzmek yapılan ahlaksız davranışlara, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada su birikintisine basmak sağlıkla ilgili gelişmelere, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli su birikintisi görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına yorulur.

Rüyada su birikintisine düşmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada yeşil su birikintisi görmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments