Rüyada yerde su birikintisi görmek

Rüyada yerde su birikintisi görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, iyi geçineceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, kazancının artacağına delalettir.

Rüyada yerde su birikintisi gördüyseniz:

  • Para akışınıza olumlu etkisi olabilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada yerde su birikintisi görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına inanılır.

Rüyada su birikintisine düşmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, isyan edeceğine rivayet eder.

Rüyada su birikintisinde yürümek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil su birikintisi görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birikinti su görmek içinin de rahat edeceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına işaret eder.

Rüyada berrak su birikintisi görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, psikolojik olarak düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada su birikintisinden geçmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tertemiz su birikintisi görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments