Rüyada kirli su birikintisi görmek

Rüyada kirli su birikintisi görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kirli su birikintisi gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri doğru nedenlerle yapmalısınız.

Rüyada kirli su birikintisi görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada su birikintisine basmak esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada çamurlu su birikintisi görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada su birikintisine girmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yerde su birikintisi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada berrak su birikintisi görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, işlerini yoluna koyacağına delalet eder.

Rüyada su birikintisi görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada büyük su birikintisi görmek hayırlı bir haber alınacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments