Rüyada su basması görmek

Rüyada su basması görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, sıkıntılarını atacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada su basması gördüyseniz:

  • Para harcayarak değil, zaman ayırarak daha fazla takdir kazanabilirsiniz.

Rüyada eve su basmasını görmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret eder.

Rüyada eve su basması görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada işyerini su basması görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada evini su basması görmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine yorulur.

Rüyada evinin su basması görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına inanılır.

Rüyada evin su basması görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine delalettir.

Rüyada su basması görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve temiz su basması görmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments