Rüyada evinin su basması görmek

Rüyada evinin su basması görmek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada evinin su basması gördüyseniz:

  • Mantıklı olmayan teklifleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada evini su basması görmek daha fazla gelir sahibi olacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalet eder.

Rüyada evinin su basması görmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin su basması görmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Rüyada evin su basmasını görmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada evi temiz su basması görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada işyerini su basması görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine işarettir.

Rüyada eve su basması görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine rivayet eder.

Rüyada eve temiz su basması görmek gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments