Rüyada eve su basması görmek

Rüyada eve su basması görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, alışveriş yapacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve su basması gördüyseniz:

  • Jestler veya planlar özel ilişkilerinizin kuvvetlenmesini sağlayabilir.

Rüyada eve temiz su basması görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evi temiz su basması görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada eve su basmasını görmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine tabir olunur.

Rüyada eve su basması görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada işyerini su basması görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada evin su basmasını görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet eder.

Rüyada su basması görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin su basması görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments