Rüyada evin su basması görmek

Rüyada evin su basması görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, işte de mutlu olunacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, helal ekmek yiyeceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin su basması gördüyseniz:

  • Hayata çok olumlu gözlerle bakacağınız için çevrenizdeki sizinle ilgili olmayan anlaşmazlıkları bile düzeltebilecek yapıda olacaksınız.

Rüyada evinin su basması görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına işaret eder.

Rüyada evin su basmasını görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada evin su basması görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evini su basması görmek sahip olduklarının eksileceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada su basması görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada eve temiz su basması görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve su basmasını görmek rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına alamet eder.

Rüyada eve su basması görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, can derdine düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments