Rüyada işyerini su basması görmek

Rüyada işyerini su basması görmek evlerine dünürcü geleceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada işyerini su basması gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmanız durumunda resmi, hukuki ya da kurumsal konular lehinize dönebilir.

Rüyada işyerini su basması görmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine delalet eder.

Rüyada eve temiz su basması görmek büyük savaşların yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin su basmasını görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, zorluklarla boğuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin su basması görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına delalettir.

Rüyada evinin su basması görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada evi temiz su basması görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve su basmasını görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evini su basması görmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments