Rüyada akan dereden geçmek

Rüyada akan dereden geçmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, durgun giden işlerin açılacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, helal kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan dereden geçmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine kulak vermelisiniz.

Rüyada akan dereden geçmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına inanılır.

Rüyada çok akan dere görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına rivayet eder.

Rüyada derede akan su görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi akan dere görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına inanılır.

Rüyada akan derede yıkanmak şansının ve bahtının açık olacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanik akan dere görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına delalet eder.

Rüyada akan su dere görmek yıpranacağına, strese gireceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şiddetli akan dere görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments