Rüyada akan nehirden geçmek

Rüyada akan nehirden geçmek yeni iş teklifleri alacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, daha çok dünya malı edineceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, kötü günlerinin biteceğine işaret eder.

Rüyada akan nehirden geçmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek isterken kendi sağlığınıza zarar vermemelisiniz.

Rüyada akan nehirden geçmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tersine akan nehir görmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada akan nehirde yüzmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada ters akan nehir görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık akan nehir görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına işarettir.

Rüyada şiddetli akan nehir görmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada akan bir nehir görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına yorulur.

Rüyada hızlı akan nehir görmek rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments