Rüyada şortla gezmek

Rüyada şortla gezmek her zaman neşeli olacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, anne baba duaları alınacağına, başarılarının sürekli olacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada şortla gezmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi etkileyebilecek olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada şortla gezmek maddi sıkıntısı olmayacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz şort giymek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına işarettir.

Rüyada sarı şort giymek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada şort aldığını görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, yersiz yere suçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şort satın almak herkesin ilgisinin çekileceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı şort görmek sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz şortu görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yüksek bir makamı olacağına yorulur.

Rüyada mavi şort giymek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments