Rüyada deniz şortu görmek

Rüyada deniz şortu görmek sağlık ve hayır getireceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Rüyada deniz şortu gördüyseniz:

  • Gizli konular açıklığa kavuşabilir veya belli işlerinizin neticelerini alabilirsiniz.

Rüyada deniz şortu almak büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz şortu görmek yeni alanlara yöneleceğine, tecrübe kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada yeşil şort görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı şort görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada şortlu erkek görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı şort giymek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu şort görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işaret eder.

Rüyada kendini şortla görmek daha sık bir araya geleceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments