Rüyada şort aldığını görmek

Rüyada şort aldığını görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şort aldığını gördüyseniz:

  • Tecrübeniz sizi belli konularda zirveye taşıyabilir.

Rüyada şort aldığını görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada şort satın almak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işaret eder.

Rüyada erkek şortu görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada siyah şort giymek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine delalet eder.

Rüyada kot şort giymek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, parasının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil şort görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi şort giymek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz şort görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments