Rüyada turuncu şort görmek

Rüyada turuncu şort görmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, bol kazanç elde edeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, güzel işlere imza atacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerinden de geri kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu şort gördüyseniz:

  • Sizden yardım bekleyen kişiler olursa daha fazla soru sormanızda fayda var.

Rüyada turuncu şort görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına yorulur.

Rüyada erkek şortu görmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine delalet eder.

Rüyada şort aldığını görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yorgun ve hasta hissedeceğine işarettir.

Rüyada şort giymek bolluğun ve bereketin geleceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına tabir olunur.

Rüyada şortlu erkek görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini şortla görmek zor durumların biteceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada şort giymiş birini görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada pembe şort giymek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments