Rüyada sol kolda altın bilezik görmek

Rüyada sol kolda altın bilezik görmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, durumun değişmesine alamet etmektedir.

Rüyada sol kolda altın bilezik gördüyseniz:

  • Romantik belirsizliklerde ya da duygusal konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada sol kolda altın bilezik görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, kolaylığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunda altın bilezik görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, zorlukların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin kolunda altın bilezik görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına inanılır.

Rüyada annesinin kolunda altın bilezik görmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının kolunda altın bilezik görmek hata yapılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına işarettir.

Rüyada annemin kolunda altın bilezik görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada iki kolunda altın bilezik görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments