Rüyada sol elinden yaralanmak

Rüyada sol elinden yaralanmak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, aşama göstermeyeceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada sol elinden yaralanmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım için gönüllü olmanız durumunda size olumlu tavsiyelerde bulunabilecek veya belli fırsatlarla karşılaşmanıza yardımı olacak ilginç bir kişi hayatınıza girebilir.

Rüyada sol elinden yaralanmak sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol elinden bıçaklanmak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sol elinden vurulmak sevdiklerini de koruyacağına, kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada sol omuzda yara görmek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sol ayakta yara görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine delalet eder.

Rüyada sol elinde yara görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol göğsünde yara görmek yanlış anlaşılacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol bacakta yara görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments