Rüyada sol elinde yara görmek

Rüyada sol elinde yara görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada sol elinde yara gördüyseniz:

  • Yarım bırakılmış plan veya projelere dönülmesi, geçmişi anımsamak ya da eski arkadaşlarla bir araya gelmek olumlu yönde ilerlemenize katkı yapabilir.

Rüyada sol elinde yara görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine rivayet eder.

Rüyada sol omuzda yara görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada sol elde yara görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine delalettir.

Rüyada sol bacakta yara görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine işaret eder.

Rüyada sol elinden yaralanmak başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına yorulur.

Rüyada sol ayakta yara görmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sol göğsünde yara görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments