Rüyada sol bacakta yara görmek

Rüyada sol bacakta yara görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sol bacakta yara gördüyseniz:

  • Ev hayatınz da hala rahatsız edici durumdadır.

Rüyada sol bacakta yara görmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, sorunlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada sol göğsünde yara görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol elde yara görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol ayakta yara görmek stres içinde günler geçireceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına rivayet eder.

Rüyada sol omuzda yara görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol elinde yara görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada sol elinden yaralanmak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments