Rüyada sol göğsünde yara görmek

Rüyada sol göğsünde yara görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada sol göğsünde yara gördüyseniz:

  • Ziyaretler veya kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada sol göğsünde yara görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol göğsünden süt geldiğini görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol göğsünden bebek emzirmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine işarettir.

Rüyada sol elinde yara görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada sol bacakta yara görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, ne yapacağını şaşıracağına işaret eder.

Rüyada sol elinden yaralanmak ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol elde yara görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments