Rüyada siyah yağmur yağdığını görmek

Rüyada siyah yağmur yağdığını görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, makamının yükseleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına delalet eder.

Rüyada siyah yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda tepki ya da cevap vermeden önce, araştırma yapmanızda veya sorular sormanızda fayda var.

Rüyada siyah yağmur yağdığını görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, içinin huzurla dolacağına delalettir.

Rüyada çok yağmur yağdığını görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine işarettir.

Rüyada berrak yağmur yağdığını görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada kar ve yağmurun yağdığını görmek geçimin kolaylaşacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işarettir.

Rüyada düğününde yağmur yağdığını görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına inanılır.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine yağmur yağmak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dışarda yağmur yağdığını görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments